De weg naar
financieel succes

Als huidtherapeut kan ik jou helpen om jouw doelen te bereiken. Met mijn jarenlange ervaring in de branche weet ik wat er nodig is om een succesvolle huid coaching praktijk op te zetten. Door mijn coaching krijg je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om jouw klanten de best mogelijke zorg te bieden, terwijl je minder uren werkt en meer verdient.

Wat krijg je niet?

Geen lang traject. Geen online modules die je toch nooit helemaal afkijkt, geen geldverspilling aan een dure coach.

Ik ga jou in 1 dag leren hoe je ECHT meer omzet kunt halen in veel minder tijd. Ik deel al mijn kennis en ervaring met jou zodat jouw salon of kliniek in een korte tijd heel erg goed gaat groeien!

Wat krijg en leer
je wel?

1 op 1 coaching bij mij in de praktijk. Ik ga jou leren hoe je meer omzet kunt behalen met minder hard werken.

Verhoog direct jouw omzet door meer producten te verkopen: ik leer je precies hoe.

Hoe houd je een goede intake? Ik leer je alle ins en outs!

Tips vanuit onze praktijk → wat werkt wel en wat werkt niet?

Mijn weg naar een ton omzet met drie dagen per week werken.

Huidanalyse, leer hoe je de huid van je klanten kunt analyseren om hun specifieke huidtype- en conditie te bepalen en hoe je vervolgens een behandelplan kunt opstellen.

TIPS TIPS TIPS → ik deel ze graag!

Je gaat pas naar huis als jij écht het gevoel hebt alle informatie, tips en kennis toe te kunnen passen in jouw salon!

Waar loop jij tegenaan? Waar sta je op dit moment in je bedrijf? Waar wil je naar toe? Wat zijn jouw doelen? Welke kennis heb je allemaal al? Waar kan ik je bij helpen? Doelen stellen werkt zeker!

Om er voor te zorgen dat jouw potentiële klanten een connectie voelen met jou is het belangrijk om met emotie te gaan werken (limbisch deel van de brein) en dat doe je met je verhaal en je WHY.

Door middel van je verhaal kan er namelijk herkenning, vertrouwen en verbinding ontstaan.

Ik wil jou daarom ook uitdagen om stil te staan bij wie je bent, waarom je doet wat je doet en hoe je dit zo goed mogelijk kunt uitdragen in je eigen salon.

Jouw verhaal vormt de basis van het succes van je bedrijf. Het is jouw personal brand die je mag uitdragen. Je mag dit verhaal ook (regelmatig) laten terug komen op bijvoorbeeld je Instagram: voor en na foto laten zien met een stukje tekst: dit is waarom ik/wij ons werk doen.

Deel de ‘pijn’ van je klant. Wat kan zij zelf niet en waar ben jij super goed in?

Praktisch

Locatie
Nieuwe Kerkstraat 10a te Borne

Tijdstip
Van 09.30 t/m 15.30
(Lopen we uit? Geen probleem!)

Lunch
Regel ik!

Eenmalige investering
497,- (PILOTPRIJS!)

Woon je te ver van Borne? Of houd je niet van autorijden? Ik kom graag bij jou! De training kost dan 597,- en je betaalt 0.23 per gereden kilometer.

Wil jij ook meer verdienen, minder werken en werk doen waar je echt gelukkig van wordt? Laten we dan samenwerken om jouw praktijk te laten groeien.

Neem contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen.

Wil jij ook meer verdienen, minder werken en werk doen waar je echt gelukkig van wordt? Laten we dan samenwerken om jouw praktijk te laten groeien.

Neem contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen.

Volg mij op Instagram